Οι τρεις διάσημοι παρουσιαστές βρήκαν νέα στέγη μετά την αποχώρησή τους από το BBC, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Amazon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, θα παρουσιάζουν μια νέα εκπομπή αυτοκινήτου που θα μεταδίδεται διαδικτυακά από το 2016, μέσω της online υπηρεσίας Amazon Prime. Υπεύθυνος παραγωγής θα είναι ο Andy Wilman, ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη και του Top Gear.

Το συμβόλαιο είναι διάρκειας 3 ετών και σύμφωνα με τους Financial Times έλαβαν το ποσό των 250 εκατ. δολαρίων. Συνολικά θα γυρίσουν 36 επεισόδια, 12 για κάθε σεζόν, με την εκπομπή να προβάλλεται από το φθινόπωρο του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε ο Wilman, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του φετινού χρόνου, διατηρώντας αρκετά στοιχεία από το Top Gear, όπως το εσωτερικό στούντιο και τις αποδράσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η εκπομπή θα έχει νέο concept και πολλές καινοτομίες, με το κάθε επεισόδιο να είναι διάρκειας 60 λεπτών.

Το βασικότερο όλων, είναι πως η Amazon τους έδωσε πλήρη ελευθερία αλλά και ένα τεράστιο προϋπολογισμό. Έτσι, το φημισμένο τρίο θα μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει, δημιουργώντας παράλληλα ένα «μεγάλο» πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες, όπως είπε ο Andy Wilman.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης