Η καθημερινή εκπομπή “Ό,τι Κινείται” μέσα από το GR και την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom (στην Αττική) «ψάχνει» κάθε Πέμπτη να βρει ευκαιρίες σε αγγελίες. Την περασμένη Πέμπτη όμως, ο… κρεοπώλης Βασίλης Σαρημπαλίδης, αναζητώντας ένα επαγγελματικό όχημα για να μεταφέρει τα κρέατά του βρήκε τελικά… νεκροφόρα!

Στην 3η εκπομπή την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, περιλαμβάνει επίσης το νέο ποδήλατο της Lamborghini που κοστίζει 25.000 ευρώ, την… προκλητική διαφήμιση της Aston Martin και θέμα με την Ducati Panigale των 60.000 ευρώ που έχει έρθει στην Ελλάδα για να λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας. Φυσικά δεν λείπουν τρελά και παλαβά από τους ελληνικούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι την εκπομπή «Ό,τι Κινείται» παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδεται καθημερινά στις 9 το βράδυ. Μπορείτε να την παρακολουθείτε στην Αττική από την συχνότητα του καναλιού Zoom, στην υπόλοιπη Ελλάδα από 19 περιφερειακά κανάλια και στην Κύπρο από το Extra Tv (για να δείτε ποια είναι τα κανάλια πατήσετε εδώ).

Επίσης μπορείτε να την παρακολουθείτε και μέσω διαδικτύου πατώντας εδώ

Δείτε την εκπομπή που μεταδόθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης