Τον περασμένο Μάιο, το Renault Megane R.S. 275 Trophy-R, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο για προσθιοκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής στην πίστα του Nurburgring.

Μέχρι στιγμής κανείς ανταγωνιστής δεν έχει σπάσει το ρεκόρ του γαλλικού μοντέλου, αποδεικνύοντας ό,τι είναι ένα από τα καλύτερα και πιο γρήγορα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Renault για να γιορτάσει την επιτυχία, προσκάλεσε τους φίλους της μάρκας και του μοντέλου να βρουν μια νέα πρόκληση για το Megane R.S. 275 Trophy-R. O Stephane έλαβε μέρος και η εταιρεία τον προσκάλεσε να λάβει μέρος στα γυρίσματα του «Challenge Us If You Can».

Χαρούμενος για την πρόσκληση, έφθασε στο χώρο, φόρεσε τη φόρμα, το κράνος και έκανε μια γρήγορη βόλτα με τον Laurent Hurgon, τον επαγγελματία οδηγό που πέτυχε το ρεκόρ στο Ring.

Αφού τον «φρέσκαραν» λίγο οι μηχανικοί, μπήκε αυτός στη θέση του οδηγού και ο Hurgon δίπλα του. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε. Μια σειρά «προγραμματισμένων» ατυχιών του στέρησαν τη δυνατότητα να μπει στην πίστα με το «καυτό» hatchback. Όμως ισοφάρισε το ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης