Ένα υπέροχο τετράτροχο όχημα, ένα συλλεκτικό μοντέλο που θα παραχθεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό μονάδων και απευθύνεται σε ένα κλειστό κύκλο πελατών, θα παρουσιάσει μέσα στο 2020 η βρετανική φίρμα.

Μέσω ενός σκίτσου που απεικονίζει τη σιλουέτα του αμαξώματος, η Aston Martin αποκάλυψε πως το μοντέλο ανήκει στα speedster, τροφοδοτείται από έναν πανίσχυρο V12 κινητήρα και διακρίνεται για τα εξατομικευμένα στοιχεία, την ιδιαίτερη αισθητική, την κομψότητα και την τεχνολογία αιχμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αεροδυναμική του διθέσιου speedster αγγίζει το άριστα, ενώ το design είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική DBR1 που συμμετείχε στο Le Mans 24 Ηours το 1959 και το πρωτότυπο CC100 Speedster που είδαμε το 2013.

Τροφοδοτείται από τον V12 5.2 Twin-Turbo κινητήρα απόδοσης 700 ίππων και 700 Nm ροπής, οποίος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της ZF. Όπως υποστηρίζει η Aston Martin, πρόκειται για ένα καθαρόαιμο sportcar, με εκπληκτικό ήχο, ανόθευτη δύναμη και οδική συμπεριφορά που συγκλονίζει.

Μόλις 88 ενθουσιώδεις φίλοι των τεσσάρων τροχών και προφανώς πάμπλουτοι συλλέκτες θα κάνουν δική τους τη χειροποίητη V12 Speedster. To sold out θεωρείται δεδομένο πριν καν ξεκινήσει η κατασκευή. Όσο για τις παραδόσεις, θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης