Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο απολαυστικά sport coupe της αγοράς. Ένα «πολεμικό» τετράτροχο που μπορεί να αποπλανήσει κάθε οδηγό και να προσφέρει ατέλειωτες ώρες οδηγικής ευχαρίστησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η M4 Coupe των 431 ίππων και 550 Nm ροπής, διαθέτει όλο το πακέτο για να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια αγορά. Το τμήμα M Division όμως, θεωρεί πως μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερο το αυτοκίνητο, αναβαθμίζοντάς το τόσο αισθητικά, όσο και μηχανικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η BMW σκοπεύει να επαναφέρει το όνομα CSL (Coupe Sport Lightweight), με τους μηχανικούς να εργάζονται ήδη πάνω στην κορυφαία έκδοση του βαυαρικού μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μ4 CSL θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων (κάτω από 1.000) και θα είναι έτοιμη το 2016. Αισθητικά, υιοθετεί πολλά στοιχεία από το αυτοκίνητο ασφαλείας που χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα του MotoGP, όπως το αεροδυναμικό bodykit με τον μεγαλύτερο διαχύτη, τη σταθερή πίσω πτέρυγα και τις επιπλέον εισαγωγές αέρα.

Αναβαθμίσεις θα γίνουν και στον εξακύλινδρο twinpower turbo κινητήρα, με την ισχύ να ανεβαίνει στους 500 ίππους και τη ροπή στα 600 Nm. Όπως είναι φυσικό, οι επιδόσεις θα βελτιωθούν, όπως και η οδική συμπεριφορά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης