Η κορεάτικη εταιρεία αποκάλυψε επίσημα το νέο μικρό crossover/SUV, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο.

Αποτελεί το πιο προηγμένο τεχνολογικά μοντέλο της SsangYong, με το όνομά του να προέρχεται από την ιταλική πόλη Tivoli. Έχει μήκος 4,2 μέτρα, διακρίνεται για την μοντέρνα σχεδίαση, τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος και τις ζάντες 16 έως 18 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα, με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, καλή συναρμογή, μεγάλη κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής και πενταθέσια διάταξη. Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας επτά αερόσακους μεταξύ των οποίων και έναν για τα γόνατα του οδηγού, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων, υποβοήθηση παρκαρίσματος με κάμερα οπισθοπορείας και ζώνες με διπλούς προεντατήρες,

Στην ευρωπαϊκή αγορά θα λανσαριστεί το καλοκαίρι, με ένα βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρου απόδοσης 126 ίππων και ένα diesel ίδιας χωρητικότητας. Τα μοτέρ είναι προδιαγραφών Euro6 και συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης