Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Ένα supermini με υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και κινητήρες που συνδυάζουν τις επιδόσεις με την οικονομική κατανάλωση καυσίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτυχία του Fiesta δεν είναι τυχαία τα τελευταία χρόνια, με το μοντέλο της «μπλε οβάλ» φίρμας να αναδεικνύεται για τέταρτη συνεχή φορά το δημοφιλέστερο μικρό αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Το 2015 πουλήθηκαν στη γηραιά ήπειρο 314.432 μονάδες του Fiesta, καταγράφοντας αύξηση 2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Οι αγοραστές βρίσκουν στο Fiesta αυτό που αναζητούν χάρη στην πληθώρα εκδόσεων. Από το ECOnetic με εκπομπές ρύπων μόλις 82 γρ./χλμ. έως το ST με τις «καυτές» επιδόσεις. Το 2016, το best seller μοντέλο έρχεται ακόμα πιο φρέσκο, με πιο πλούσια παλέτα χρωμάτων, αναβαθμισμένο στιλ και εξοπλισμό, με περισσότερες επιλογές κινητήρων, σε μια μεγάλη και ελκυστική γκάμα εκδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελλάδα διατίθεται με στάνταρ 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ετοιμοπαράδοτο με όφελος απόσυρσης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και προνομιακή χρηματοδότηση Ford Credit.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Fiesta

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης