Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μετά τις απλές εκδόσεις της νέας γενιάς του δημοφιλούς supermini, η κορεατική φίρμα παρουσίασε τη σπορ έκδοση του μοντέλου με το διακριτικό N Line.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο έχει πιο δυναμική εμφάνιση, που τονίζεται από τον διευρυμένο εμπρός προφυλακτήρα, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τις αποκλειστικές ζάντες 17 ιντσών, τη μαύρη γρίλια, τα πλαϊνά σπόιλερ και τον διπλό διαχύτη με τις χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα (Phantom Black, Aurora Grey, Polar White και Brass), με το λευκό να συνδυάζεται με μαύρη οροφή σε απόχρωση «Phantom Black».

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, το τριάκτινο τιμόνι με την υπογραφή «Ν» και οι κόκκινες λεπτομέρειες σε μοχλό ταχυτήτων και πόρτες. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται στάνταρ το πακέτο ασφαλείας «Hyundai SmartSense», ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών και η μεγάλη οθόνη αφής.

Το i20 N Line θα προσφέρεται με τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη κινητήρα των 84 ίππων, αλλά και τον 1.0 T-GDI απόδοσης 100 και 120 ίππων, ο οποίος έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το μοτέρ ενσωματώνει ήπιο υβριδικό σύστημα 48V και συνδυάζεται με το νέο κιβώτιο Intelligent Manual Transmission (iMT) 6 σχέσεων ή με τον αυτόματο διπλό συμπλέκτη 7 σχέσεων (DCT).

Η εμπορική πορεία του i20 N Line αναμένεται να ξεκινήσει στην Ευρώπη την άνοιξη του 2021. Αργότερα θα δούμε και την πολυαναμενόμενη έκδοση Ν Performance με το αγωνιστικό DNA και τις εκπληκτικές επιδόσεις.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης