Την καμπίνα του αύριο, ένα πρωτοποριακό σαλόνι αυτοκινήτου που ενσωματώνει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, θα παρουσιάσει στην κορυφαία έκθεση τεχνολογίας (CES) που ανοίγει τις πύλες της στις 8 Ιανουαρίου, η ιαπωνική φίρμα.

Το πρωτότυπο εσωτερικό της Toyota ονομάζεται Active Comfort Engaging Space (ACES). Περιλαμβάνει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4 και ψηφιακές οθόνες που προβάλλουν στους επιβάτες οποιαδήποτε πληροφορία. Τα καθίσματα και οι ζώνες ασφαλείας ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με το σωματότυπο κάθε επιβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθητήρες παρακολουθούν κάθε κίνηση των επιβατών και ανιχνεύουν τα συναισθήματά τους, προσαρμόζοντας ανάλογα τη θέση των καθισμάτων, τον φωτισμό στην καμπίνα, τη μουσική και τον κλιματισμό σε κάθε έναν ξεχωριστά. Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ελέγχεται μέσω αφής, χειρονομιών ή φωνητικών εντολών.  

Όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας υλικά, με τον σχεδιασμό να είναι λιτός, κομψός και μοντέρνος. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το concept της Toyota θα δοθούν κατά τη διάρκεια της CES.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης