Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Η Everrati Automotive Limited (Everrati), η κορυφαία μάρκα τεχνολογίας και σχεδιασμού μοντέλων EV επιλέχθηκε ως ο μοναδικός συνεργάτης αυτοκινήτων του υψηλού κύρους Royal Versailles Ball 2022, με τα ηλεκτρικά μοντέλα της να παίζουν βασικό ρόλο στην εξαιρετικά αποκλειστική φιλανθρωπική εκδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Royal Versailles Ball είναι μια ιδιωτική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι των Βερσαλλιών στις 21 Μαΐου 2022 με την ευκαιρία των 203ων γενεθλίων της Βασίλισσας Βικτώριας. 

Το Royal Versailles Ball υποστηρίζει τρεις υπέροχους φιλανθρωπικούς εταίρους, τη UNICEF UK, τη Lewa Wildlife Conservancy και το Street Child UK. Κύρια απασχόλησή τους αυτό το διάστημα είναι η υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που επλήγησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα ασχολούνται με  εκπαιδευτικά προγράμματα για ευάλωτες κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν σε αυτές τις επιλεγμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

Ως ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα στον κόσμο, το ηλεκτρικό Land Rover Series IIA, ένα κατ ‘ουσίαν βρετανικό αυτοκίνητο, εξοπλισμένο με το υπερσύγχρονο κινητήριο σύνολο Everrati EV, θεωρήθηκε το καταλληλότερο όχημα για μεταφορά VIP επισκεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Land Rover Series IIA της Everrati , σχολαστικά σχεδιασμένο και δοκιμασμένο στο τεχνικό κέντρο της εταιρείας στο Upper Heyford, Oxfordshire, ενσωματώνει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης κίνησης EV. Η μπαταρία 60 kWh του off-roader έχει απόδοση ισχύος 150 ίππων και ροπή 300 Nm αναζωογονεί τον αρχικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με πραγματική αυτονομία μηδενικών εκπομπών έως και 200 χιλιόμετρα.

Η γκάμα μοντέλων της Everrati αποτελείται από ηλεκτροκίνητες εκδόσεις της Porsche 911 (964) Coupe, Targa, Cabriolet σε εκδόσεις Pure, Signature και Gulf Signature, της Land Rover Series IIA, της GT40 σε συνεργασία με την Superformance, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης άδειας Gulf Edition, όπως και η Mercedes-Benz W113 SL «Pagoda».

Ο Justin Lunny, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Everrati Automotive Limited, δήλωσε:

«Είναι τιμή για την Everrati να συμμετέχει σε ένα από τα πιο διάσημα και αποκλειστικά γεγονότα του κόσμου – των οποίων τα ηλεκτρικά εικονίδια μας θα αποτελέσουν βασικό μέρος της εμπειρίας των επισκεπτών. Η Everrati αναγνωρίζεται για τη διατήρηση ορισμένων από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ, αλλά και για τη διασφάλιση της βιώσιμης οδήγησής τους σε έναν σύγχρονο κόσμο χαμηλών εκπομπών άνθρακα.»
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης