Σύμφωνα με έρευνες, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων θεωρούν τα κατοικίδια μέλος της οικογένειας τους και αναζητούν συνεχώς τις καλύτερες επιλογές, είτε αυτό αφορά την τροφή, είτε την μεταφορά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών σκύλων επιζητεί αυτοκίνητα που διαθέτουν χαρακτηριστικά που είναι φιλικά προς το κατοικίδιο τους. Έχοντας υπόψη τις απαιτήσεις αυτής της κατηγορίας αγοραστών, η Nissan δημιούργησε μια ξεχωριστή έκδοση του X-Trail με την ονομασία 4Dogs.

Το πρωτότυπο SUV είναι ιδανικό για τη μεταφορά των τετράποδων φίλων μας, παρέχοντας όλες τις ανέσεις  για ταξίδι έως και δύο κατοικίδιων. Ο χώρος αποσκευών έχει μετατραπεί σε ένα άνετο κατάλυμα για σκύλους, περιλαμβάνοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα ενθουσιάσουν τους ιδιοκτήτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση κάνει το πτυσσόμενο ντους με το ειδικό στεγνωτήριο και την διαμορφωμένη ράμπα, στην οποία οι σκύλοι μπορούν να πατήσουν πάνω στο πάτωμα του χώρου αποσκευών, χωρίς να λερώσουν. Εκπληκτικό είναι το σύστημα αφύγρανσης, παρέχοντας συνεχή ροή ζεστού αέρα στον χώρο φιλοξενίας των ζώων, αλλά και το κρεβάτι τους! Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το διαμορφωμένο μπολ για νερό που αποκλείει τυχόν διαρροές, το μπολ φαγητού με έξυπνο δοσομετρητή και ο ιμάντας συγκράτησης με άγκιστρο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να επιτηρούν τα κατοικίδια χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία της «dog-cam», μιας ειδικής κάμερας για σκυλιά. Είναι ενσωματωμένη στο σύστημα infotainment NissanConnect του Χ-Trail, επιτρέποντας σε ιδιοκτήτη και σκύλο να βλέπει ο ένας τον άλλον, μέσω της οθόνης επτά ιντσών στο ταμπλό και της νέας οθόνης  LCD 10΄΄ που έχει εγκατασταθεί στο χώρο αποσκευών, αντίστοιχα. Ο ιδιοκτήτης μπορεί επίσης να επικοινωνήσει με τον σκύλο του, μέσω ηχητικής σύνδεσης προκειμένου να τον κρατήσει ήρεμο.

Τα εξαρτήματα για το ντους και τον στεγνωτήρα αποθηκεύονται σε ένα νέο χρηστικό συρτάρι. Νέα διαχωριστικά έχουν προστεθεί για να διασφαλιστεί πως ο επίμαχος χώρος θα είναι τακτοποιημένος, με δυνατότητα αποθήκευσης τροφής, αλλά και ειδών «ατομικής» υγιεινής. Το πλέγμα ασφαλείας είναι διαθέσιμο ως γνήσιο αξεσουάρ της Nissan, ενώ το πορτμπαγκάζ είναι επενδυμένο με ειδικό δέρμα που καθαρίζεται εύκολα από σκόνη, χώμα αλλά και τις τρίχες των αγαπημένων μας κατοικίδιων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης