Μια σημαντική χρονιά αναμένει την «Silver Arrows» εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1 2020, με το καινούργιο τους αυτοκίνητο: Το Mercedes-AMG F1 W11 EQ Power +.

Η φετινή χρονιά έχει να κάνει περισσότερο με την εξέλιξη, μιας και πρόκειται για την τελευταία χρονιά που θα ισχύουν οι συγκεκριμένοι τεχνικοί κανονισμοί (κινητήρες, αεροδυναμικά κλπ). Το νέο αυτοκίνητο πάντως, φέρει βελτιωμένη ψύξη, αεροδυναμικές αλλαγές και ανεπαίσθητες αλλαγές στον κινητήρα, φέροντας μαζί του νέες ελπίδες για την εκπλήρωση των φετινών ονείρων όλου του προσωπικού στο Brackley και Brixworth – αλλά και των Lewis και Valtteri. Το αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε στο Silverstone την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το πρωί πριν από το πρώτο shakedown της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2020 F1 Mercedes W11 Reveal Images

Μιλώντας για την νέα πρόκληση αλλά και για την συμπληρωση μιας δεκαετίας στον θεσμό, ο διευθυντής της ομάδας, Toto Wolff, δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης: «Ποιος να μας το έλεγε πως με αυτά τα μονοθέσια θα κερδίζαμε 12 πρωταθλήματα; Είναι πάντα καλό να θυμόμαστε από πού ξεκίνησαν όλα». Ο Αυστριακός παράλληλα έθεσε τον στόχο της ομάδας για φέτος να κερδίσει τον 7ο τίτλο κατασκευαστών.

Δείτε τη συνέχεια στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης