Ιδανικό για πολυμελείς οικογένειες, με επτά καθίσματα κανονικών διαστάσεων, υπέρ-πλούσιο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και αποδοτικούς κινητήρες, το νέο Galaxy επιστρέφει καλύτερο από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford παρουσίασε επίσημα το νέο πολυτελές και πρακτικό πολυμορφικό μοντέλο της γκάμας της, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα αυτοκίνητο με έμφαση στα ταξίδια και ανέσεις business class. Διαθέτει οτιδήποτε επιθυμεί ο σύγχρονος οικογενειάρχης, προκειμένου να μεταφέρει τα παιδιά του με άνεση και ασφάλεια στον προορισμό, προσφέροντας παράλληλα την βέλτιστη ευελιξία, την βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και την οικονομία καυσίμου.

Η δεύτερη και τρίτη σειρά των καθισμάτων, αναδιπλώνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ τα δύο τελευταία καθίσματα έχουν τη δυνατότητα αυτόματης ανύψωσης, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην κατηγορία. Θήκες για μικρά και μεγάλα αντικείμενα, όπως laptop, βιβλία και μπουκάλια, υπάρχουν σε κάθε σημείο, με το βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει ακόμα και καθρέπτη επιτήρησης παιδιών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος της καμπίνας έχει σχεδιαστεί με βάση την πρακτικότητα και την ευελιξία, έτσι ώστε και ο τελευταίος επιβάτης να νιώθει άνετα, έχοντας τους δικούς αποθηκευτικούς χώρους για το κινητό ή το αναψυκτικό του. Το σύστημα κλιματισμού έχει αναβαθμιστεί, περιλαμβάνοντας χειριστήρια και στις πίσω θέσεις, ενώ τα καθίσματα Ford Multi-Contour Seats με λειτουργία μασάζ Active Motion, κάνουν τα πολύωρα ταξίδια πιο ευχάριστα.

Το σύστημα πολυμέσων SYNC2 με φωνητικές εντολές, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον εξοπλισμό, όπως και η ηλεκτρική πίσω πόρτα. Επίσης, περιλαμβάνει όλα τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας (Intelligent Speed Limiter, Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection, Glare-Free Highbeam, Perpendicular Parking, Park-Out Assist, Cross Traffic Alert, Blind Spot Information System, Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Alert, Lane Keeping Aid και Driver Alert).

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, συναντάμε τους 1.5 EcoBoost και 2.0 EcoBoost, απόδοσης 160 και 240 ίππων, αντίστοιχα, τον αναβαθμισμένο 2.0- TDCi diesel, σε τρεις εκδόσεις ισχύος (120, 150 και 180 ίππους), καθώς και τον καινούργιο 2.0 TDCi Bi-turbo diesel των 210 ίππων.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης