Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων καθώς και του ερευνητικού κέντρου του βελτιωτικού οίκου Nismo γιόρτασε η Nissan στην Yokohama. Η Nismo είναι γνωστή στους απανταχού φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Πλέον ετοιμάζει νέα βήματα, με στόχο να ενισχύσει τη φήμη της Nissan στις καινοτόμες τεχνολογίες και στις συναρπαστικές επιδόσεις.

Το πρώτο αυτοκίνητο της ιαπωνικής φίρμας που έχει δεχθεί τις παρεμβάσεις του θρυλικού οίκου είναι το Juke. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται ήδη προς πώληση τόσο στην Ευρώπη όσο και την Ιαπωνία, ενώ πρόκειται να πωληθεί και στις ΗΠΑ κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Στη συνέχεια, μια νέα έκδοση του 370Z για τις ευρωπαϊκές αγορές θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο που θα διαμορφώσει η Nismo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη το Nissan Juke Nismo διατίθεται σε Ευρώπη και Ιαπωνία

Εκτός από τα δύο αυτά μοντέλα, η Nissan δεσμεύεται να λανσάρει και άλλα με την υπογραφή της Nismο και, όπως όλα δείχνουν, το επόμενο θα είναι το GT-R. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή και, εάν είμαστε τυχεροί, θα οδηγήσουμε ένα από τα μοντέλα της μάρκας που θα φέρουν την υπογραφή του γνωστού βελτιωτικού οίκου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδόν έτοιμο και το 370Ζ με φοβερές επιδόσεις…

Το… τέρας της Nissan είναι το GT-R. Φανταστείτε το με την υπογραφή της Nismo. Είναι σίγουρο πως θα… κολάζει και παπάδες!

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης