Περισσότερα από 3.200 καινούργια ποδήλατα που φέρουν την υπογραφή της Ford, θα διατεθούν σε Κολωνία και Ντίσελντορφ, στο πλαίσιο του προγράμματος Bike Sharing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται σε πρόγραμμα κοινοχρησίας ποδηλάτων (Bike Sharing) στην Ευρώπη, ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα του Car Sharing.

Έτσι, τις επόμενες μέρες, 3.200 ποδήλατα FordPass θα προσφερθούν από το σύστημα εκμίσθωσης «Call a Bike» της Deutsche Bahn στους ποδηλάτες των δύο γερμανικών πόλεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για κινητό FordPass ώστε να εγγραφούν στην υπηρεσία «Call a Bike», να βρουν το κοντινότερο διαθέσιμο ποδήλατο και να πληρώσουν online. Η εφαρμογή FordPass είναι ήδη διαθέσιμη για την πρόσβαση στην υπηρεσία car sharing της Ford, για την ανεύρεση χώρων στάθμευσης ή των χαμηλότερων τιμών καυσίμων σε κοντινά πρατήρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Ford και η Deutsche Bahn Connect συνεργάζονται από το 2013 στον τομέα του car sharing και τον περασμένο Αύγουστο, η πρώτη ανακοίνωσε τη δωρεάν παροχή 100.000 νέων συνδρομών διάρκειας ενός έτους για τους πελάτες της.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης