Είναι διάσημοι για το απαράμιλλο στιλ τους, την υπερβολή, τη μανία να διαλύουν αυτοκίνητα και να καταστρέφουν οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα τους, με έναν μοναδικό τρόπο. Συχνά ξεφεύγουν μέσα στην εξαλλοσύνη τους, αλλά γι’ αυτό το «Top Gear» είναι η κορυφαία εκπομπή στον κόσμο.


Κάθε επεισόδιο είναι και μια έκπληξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα live τους θέλουν να παρευρεθούν οι πάντες, με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May και τον υπέροχο Stig να δίνουν πραγματικό ρεσιτάλ σε ό,τι κι αν κάνουν, ό,τι κι αν συζητούν.


Παίζουν μπάλα με τα Swift σε ένα κατάμεστο γήπεδο

Αυτό που συνέβη το περασμένο Σάββατο (21/9) στο γήπεδο της Βαρσοβίας δεν είχε προηγούμενο. 58.000 θεατές κατέκλυσαν τις κερκίδες του «Kazimierz Gorski», για να παρακολουθήσουν ζωντανά το βρετανικό τρίο και τον Stig. Πρόκειται για ρεκόρ παρουσίας κόσμου στο Top Gear Live.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πραγματική υπερπαραγωγή τα σόου τους

Οι Clarkson, Hammond, May και Stig μαγνήτισαν το κοινό, παίζοντας εκτός όλων των άλλων και ποδόσφαιρο με τα Suzuki Swift, εκπροσωπώντας την Αγγλία. Το φετινό πρόγραμμα του Top Gear Live περιλαμβάνει ζωντανές μεταδόσεις από διάφορα μέρη του κόσμου, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Νότια Αφρική και η Αυστραλία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης