Συνδυάζοντας τη ρετρό σχεδίαση με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, η Gullwing Αμερικής κατασκεύασε για έναν και μοναδικό πελάτη της ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Το μοντέλο με την ονομασία GWA 300 SLC έχει εμπνευστεί σχεδιαστικά από τη Mercedes 300 SC του 1955. Το εσωτερικό, ωστόσο, είναι τροποποιημένο πλήρως, έχοντας δερμάτινες επενδύσεις σε διχρωμία και κεντρική κονσόλα από ανθρακονήματα, με την εικόνα του να υιοθετεί το προφίλ της καινούργιας SLS AMG Roadster.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ειδικά ελαστικά της Continental με ρετρό ζάντες

Για να τιθασευτούν οι 571 ίπποι που παράγονται από τον V8 κινητήρα των 6,3 λίτρων, η GWA έχει τοποθετήσει την καινούργια ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Mercerdes, το ημιαυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Η δύναμη περνάει στους πίσω τροχούς, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα τεσσάρων ρυθμίσεων (Comfort, Sport, Sport+ και Manual).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αμερικανική εταιρεία δεν ανακοίνωσε την τιμή της μοναδικής 300 SLC, ωστόσο είναι βέβαιο ότι κοστίζει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, περισσότερα από τα 350.000 της νέας SLS AMG Roadster.

Η αρχική 300 SC του 1955 που παρήχθη σε μόλις 92 μονάδες

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης