Έπειτα από επτά χρόνια στην αγορά και 1 εκατομμύριο πωλήσεις, το σκληροτράχηλο crossover της Dacia έρχεται πλήρως αναβαθμισμένο, προκαλώντας τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Duster διαθέτει πιο ελκυστική εικόνα, χάρη στις καμπύλες γραμμές του αμαξώματος, τη νέα μάσκα, τα φώτα LED και τα χρωμιωμένα προστατευτικά κάτω από τους προφυλακτήρες. Το τονισμένο καπό, τα έντονα φτερά, το κεκλιμένο παρμπρίζ και οι αλουμινένιες ράγες οροφής, προσδίδουν στο αυτοκίνητο δυναμισμό και στιλ.

Η αισθητική του πίσω τμήματος είναι πιο ήπια, με την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος να έχει αυξηθεί, προς όφελος των off-road εξορμήσεων. Μοντέρνο τόνο δίνουν το πορτοκαλί χρώμα Atacama Orange και οι νέες ζάντες 17 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Dacia δεν θέλησε να αποκαλύψει το εσωτερικό του Duster, ωστόσο, είναι βέβαιο πως έχει βελτιωθεί σημαντικά τόσο από πλευρά ποιότητας όσο και design. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες δεν περιμένουμε εκπλήξεις, με τα γνωστά σύνολα 1.2 TCe απόδοσης 120 ίππων και 1.5 dCi 110 ίππων, να βρίσκονται κάτω από το καπό.

Αναλυτικές πληροφορίες για το δημοφιλές μοντέλο θα δοθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Φρανκφούρτης, που ανοίγει τις πύλες της στις 12 Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης