Ο πρώην ισχυρός άνδρας της συμμαχίας Renault – Nissan – Mitsubishi, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στο Τόκιο από τις 19 Νοεμβρίου 2018, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Nikkei, εξαπολύοντας μύδρους κατά της Nissan και του επικεφαλής της ιαπωνικής μάρκας, Hiroto Saikawa.

Ο Carlos Ghosn κατηγόρησε ευθέως τον Ιάπωνα CEO για σχέδιο προδοσίας, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ο ιθύνως νους της εκστρατείας εναντίον του και της διαστρέβλωσης των γεγονότων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της συμμαχίας, δήλωσε ότι η Nissan τα έκανε όλα αυτά προκειμένου να ναυαγήσει το σχέδιο ενσωμάτωσης με τη Renault και τη Mitsubishi. Μάλιστα, ο Hiroto Saikawa και τα ανώτερα στελέχη ήταν ενήμερα από την αρχή για το project, αλλά όπως απεδείχθη δεν θέλησαν να προχωρήσει. Έτσι, διαστρέβλωσαν σκοπίμως την πραγματικότητα και χρησιμοποίησαν δόλο για να τον ξεφορτωθούν.

Ο Ghosn δήλωσε για ακόμη μία φορά αθώος, ισχυριζόμενος ότι είναι το θύμα ενός σχεδίου προδοσίας. Η Nissan απάντησε άμεσα, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τα περί καλοστημένης παγίδας από την πλευρά του Saikawa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης