Ακολουθώντας το παράδειγμα της M4 Coupe, η βαυαρική φίρμα ετοιμάζει την αντίστοιχη έκδοση του sport sedan μοντέλου με τα διακριτικά CS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη M3 θα είναι η πιο ισχυρή και γρήγορη που έχει κατασκευαστεί ποτέ, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία οδήγησης. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, δανείζεται το πακέτο Competition Package της M4, περιλαμβάνοντας carbon κεραμικούς δίσκους, πίσω πτέρυγα τύπου Gurney flap και φώτα τεχνολογίας OLED.

Από τη M4 προέρχονται το carbon καπό, ο διαχύτης, τα spoiler και η οροφή. Επίσης, είναι βέβαιο ότι, οι μηχανικοί του τμήματος Μ Division θα αλλάξουν τη γεωμετρία στην ανάρτηση και τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα Adaptive M αμορτισέρ, προς όφελος της σπορ συμπεριφοράς στον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βάρος του αυτοκινήτου αναμένεται μειωμένο χάρη στη χρήση ελαφρών υλικών και τις τροποποιήσεις στο εσωτερικό. Κάτω από το καπό, λογικά θα τοποθετηθεί η αναβαθμισμένη εκδοχή του εξακύλινδρου 3.0 twin turbo κινητήρα, με την απόδοση να ανεβαίνει στους 460 ίππους και τα 600 Nm ροπής.    

Το λανσάρισμα της M3 CS αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2018.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης