Για τους απαιτητικούς πελάτες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016, 11:57
Για τους απαιτητικούς πελάτες

Η Ferrari αναβάθμισε αισθητικά και μηχανικά την California T, ικανοποιώντας τις επιθυμίες των πελατών για ένα πιο δυναμικό και σπορτίφ cabrio αυτοκίνητο.

Χάρη στο πακέτο Handling Speciale, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μετά την έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο, το ιταλικό sportcar περιλαμβάνει μια σειρά ρυθμίσεων σε συγκεκριμένα τμήματα. Εξωτερικά, οι αλλαγές περιορίζονται στα μαύρα ματ και ασημί πλαίσια σε απολήξεις της εξάτμισης, γρίλια και διαχύτη.

Αντιθέτως, κάποια μηχανικά μέρη αναβαθμίστηκαν σημαντικά, με την ανάρτηση να περιλαμβάνει σκληρότερα ελατήρια και επαναρυθμισμένα αμορτισέρ, εξασφαλίζοντας καλύτερο πάτημα στις στροφές. Το αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων είναι πιο γρήγορο και άμεσο, ενώ ρυθμίσεις έχουν γίνει και στο διαφορικό F1-Trac.

Επίσης, υπάρχει νέο σύστημα εξάτμισης, βελτιώνοντας τον ήχο και την ένταση όσο ανεβαίνουν οι στροφές. O V8 3,8 turbo κινητήραw, παραμένει ως έχει, αποδίδοντας 560 ίππους και 755 Nm ροπής. Όσο για την τιμή του πακέτου, η Ferrari δεν ανέφερε τίποτα προς το παρόν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016, 11:57