Η Porsche παρουσίασε μια ειδική έκδοση του πολυτελούς SUV υψηλών επιδόσεων, η οποία απευθύνεται στους φανατικούς φίλους του μοντέλου με… χοντρά πορτοφόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Cayenne Platinum Edition και διακρίνεται για τα αποκλειστικά διακοσμητικά και τον πλούσιο εξοπλισμό. Το αυτοκίνητο φέρει επιπλέον γυαλιστερές λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα, ζάντες 20 ιντσών της RS Spyder, μαρσπιέ με το λογότυπο της έκδοσης και προστατευτικά σε θόλους των τροχών και φτερά στο χρώμα του αμαξώματος.

Τα φωτιστικά σώματα Bi-Xenon με σύστημα Porsche PDLS, οι αισθητήρες παρκαρίσματος, οι  αντιθαμβωτικοί καθρέπτες, τα ηλεκτρικά σπορ καθίσματα με επένδυση alcantara και ανάγλυφα προσκέφαλα, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων PCM και το ηχοσύστημα της Bose περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέρεται με τον V6 3.0 turbodiesel κινητήρα των 265 ίππων και την plug-in hybrid εκδοχή συνδυάζοντας τον V6 3.0 λίτρων βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα. Η τιμή της πετρελαιοκίνητης έκδοσης ξεκινά στη Γερμανία από 74.352 ευρώ και της Cayenne S E-Hybrid Platinum Edition από 90.298 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

       

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης