Τις εγκαταστάσεις της Jaguar Land Rover στο Solihull της Βρετανίας, επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φόρεσε την πράσινη φόρμα με το σήμα της JLR, πήρε θέση στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου και έπιασε δουλειά, δίπλα στους μηχανικούς της εταιρείας. Επίβλεψε τη διαδικασία συναρμολόγησης της F-Pace, ενώ δεν δίστασε να πάρει το πανί και να καθαρίσει το σήμα του αυτοκινήτου.

Φυσικά ο Πορτογάλος προπονητής δεν άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό. Απλά, ως επίσημος πρεσβευτής της JLR συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες και πρωταγωνιστεί σε όλα τα διαφημιστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος έμεινε εντυπωσιασμένος από τη επίσκεψή του στο εργοστάσιο, επαινώντας τους μηχανικούς για τη δουλειά που κάνουν και την μάρκα για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί κατά την παραγωγή των αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Μουρίνιο ως επίσημος πρεσβευτής οδηγεί αποκλειστικά οχήματα της Jaguar, τα οποία έχουν εξατομικευθεί πλήρως και του προσφέρονται δωρεάν στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης