Το πρώτο teaser video της έβδομης γενιάς του πολυτελούς sedan έδωσε στη δημοσιότητα η βαυαρική φίρμα, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ορισμένα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Η νέα Series 5 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η καινούργια γενιά έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά χαμηλότερο βάρος, χάρη στην ευρεία χρήση ελαφρών υλικών κατασκευής. Η 5άρα έχει κωδική ονομασία G30 και θα διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα κύλισης, την ηχομόνωση της καμπίνας, τη δυναμική οδική συμπεριφορά και την ευελιξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία έχει το στήσιμο της ανάρτησης, ενώ θα είναι διαθέσιμη με σύστημα τετρακίνησης και ενεργητική τετραδιεύθυνση. Οι μηχανικοί της BMW έχουν αναβαθμίσει κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου, με την εταιρεία να υπόσχεται μια μοναδική αίσθηση στον δρόμο.

Η πολυτέλεια και η άνεση βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, με το τεχνολογικό πακέτο να περιλαμβάνει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας. Η γκάμα των κινητήρων είναι πλήρης, ξεκινώντας από τον τετρακύλινδρο 2.0 Twin Power Turbo και καταλήγοντας στον V8 4.4 Twin Turbo της κορυφαίας M5.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης