Δεν πρόλαβε η BMW να μας ανακοινώσει τον ερχομό της νέας σειράς δύο και συγκεκριμένα της έκδοση M τον Οκτώβριο, και η Γερμανική βελτιωτική εταιρεία AC Schnitzer παρουσίασε κάτι ακόμα καλύτερο.

Ένα νέο πακέτο βελτίωσης για το coupe της BMW με ισχύ έως και 414 ίππους και ροπή που φτάνει τα 600 Nm. Αποδόσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση 45 ίππων και 100 Nm σε σχέση με το τυπικό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα υπάρχει ένα νέο bodykit που περιλαμβάνει ένα μπροστινό splitter, μια πίσω αεροτομή οροφής και μια ενδιαφέρουσα αεροτομή στο πορτμπαγκάζ. Επιπλέον διαθέσιμη είναι μια εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα με τέσσερις απολήξεις από άνθρακα. 

Άλλες αισθητικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν την μείωση του ύψους οδήγησης έως και 25 mm χάρη σε μια αναβαθμισμένη σπορ ανάρτηση, ενώ οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής ζάντας αλουμινίου 19 ή 20 ιντσών, συμπληρωμένες με αποστάτες 12 mm.

Οι εσωτερικές τροποποιήσεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο με ένα τιμόνι Alcantara και πολύ αλουμίνιο με τη μορφή χειριστηρίων αλλαγής ταχυτήτων, πεντάλ, υποπόδιο, μπρελόκ και κάλυμμα χειριστηρίου iDrive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η AC Schnitzer δήλωσε ότι το πακέτο τόσο για την πίσωκίνητη M240i όσο και για την τετρακίνητη M240i xDrive, θα είναι διαθέσιμο στους αγοραστές από αυτόν τον Αύγουστο, δύο μήνες πριν από το ντεμπούτο της νέας M2 και περίπου οκτώ μήνες πριν από την προβλεπόμενη κυκλοφορία της στην αγορά.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης