Μια από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές κλασικών αυτοκινήτων διαθέτει ο Ralph Lauren. O διάσημος σχεδιαστής είναι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες στον κόσμο, με το γκαράζ του να απαριθμεί περισσότερα από 60 σπάνια οχήματα, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται η μία και μοναδική Lamborghini Reventon Roadster που υπάρχει στις ΗΠΑ, η Alfa Romeo Mille Miglia roadster του 1938, η εκπληκτική Mercedes-Benz SSK «Count Trossi» roadster του 1930, η Ferrari Testa Rossa του 1958, η Bugatti Type 57SC Atlantic του 1938, που κοστίζει περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια, και πολλά ακόμα συλλεκτικά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lauren, την περασμένη χρονιά, παρουσίασε τα εξαιρετικά αποκτήματά του στο μουσείο «Musée des Arts Décoratifs» του Παρισιού, κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων. Πολλοί αστέρες και λάτρεις των τεσσάρων τροχών, όπως ο ηθοποιός Jean Reno και ο πρώην οδηγός της F1, Jackie Stewart, έμειναν πραγματικά με το στόμα ανοικτό, με πλήθος κόσμου να συρρέει, προκειμένου να δει την εξαιρετική συλλογή του σχεδιαστή.

Πάρτε μια γεύση από τη συλλογή του Ralph Lauren


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης