Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο που ενσωματώνει πρωτοποριακά συστήματα και υιοθετεί διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία σε σχέση με όσα έχουμε δει έως τώρα από τη γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει στην έκθεση της Σανγκάης, που ανοίγει τις πύλες της στις 15 Απριλίου, η Audi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το concept ονομάζεται AI:me και σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί το όραμά της για τα μελλοντικά αυτόνομα μικρομεσαία οχήματα, σχεδιασμένα για τις μεγαλουπόλεις. Εξοπλίζεται με τεχνολογία αυτοματοποιημένης οδήγησης Επιπέδου 4 και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Inteligence).

Η καμπίνα είναι άκρως φουτουριστική και όλες οι πληροφορίες προβάλλονται ψηφιακά. Οι επιφάνειες στο ταμπλό είναι καθαρές, οι παραδοσιακοί διακόπτες και τα κουμπιά λάμπουν διά της απουσίας τους, ενώ στο παρμπρίζ υπάρχει ένα νέας γενιάς head-display σε μορφή οθόνης και ακριβώς από κάτω ακόμη δύο οθόνες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από τα σκίτσα, η σχεδίαση του αμαξώματος είναι δυναμική και μυώδης. Πίσω υπάρχει η επιγραφή e-tron, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Περισσότερες πληροφορίες για το όχημα θα δοθούν στο κινεζικό σαλόνι σε περίπου δύο εβδομάδες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης