Έπειτα από τρία χρόνια στην αγορά, η Alfa Romeo εμπλουτίζει την γκάμα της Giulietta με μια νέα έκδοση με την ονομασία Veloce, η οποία ξεχωρίζει για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Η νέα Giulietta Veloce – στα Ελληνικά μεταφράζεται «γρήγορη» – είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 TB 120 ίππων και 1.6 JTDM-2 με τους 105 ίππους. Διακρίνεται από τις ζάντες 17 ιντσών σε γκρι titanium, τους εξωτερικούς καθρέπτες στο ίδιο χρώμα και την προαιρετικά βαμμένη οροφή σε μαύρο ή γκρι χρώμα. Στην καμπίνα ξεχωρίζουν το σαλόνι σε κόκκινο-μαύρο χρώμα, το ταμπλό, o μοχλός και το χειρόφρενο σε απόχρωση titanium, αλλά και η μαύρη απόχρωση σε οροφή και κολόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακή η γκρι οροφή

Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας το σύστημα VDC με ASR/MSR/CBC, ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό, Hill Holder, Start & Stop με GSI, RadioCD με MP3 Player, σπορ δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, πίσω αεροτομή και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε εδώ ότι στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης υπάρχουν ακόμα χαμηλότερες τιμές για τις εκδόσεις 1.4 TB 105 hp Progression και 1.6 105 hp Progression, ξεκινώντας από 16.300 και 18.940 ευρώ αντίστοιχα (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια και για τις δύο).

Καθρέπτες σε χρώμα γκρι titanium

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης