Στο πλαίσιο της επετείου για τα 55 χρόνια του εμβληματικού sport car, η Ford δημιούργησε μία ειδική έκδοση της Mustang αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Mustang55 και τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο V8 5.0 λίτρων κινητήρα των 540 ίππων. Θα διατίθεται σε fastback και cabrio αμάξωμα, διαθέτοντας μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, μαύρη οροφή και σκουρόχρωμες ζάντες 19 ιντσών.

Οι εκδόσεις της Mustang55 σε απόχρωση Shadow Black περιλαμβάνουν ασημί λωρίδες, ενώ οι αντίστοιχες cabrio φέρουν μία μαύρη, υφασμάτινη οροφή.

Οι άνω και κάτω μάσκα του αυτοκινήτου έχουν δίχρωμο, γυαλιστερό μαύρο και Pillar Black φινίρισμα, όπως και ο διαχύτης με τις ενσωματωμένες τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σήματα «5.0» στα εμπρός φτερά είναι σε απόχρωση Colorado Red, με την Pillar Black αεροτομή να ολοκληρώνει τη δυναμική εμφάνιση του μοντέλου.

Τα ανθρακονημάτινα ένθετα στο ταμπλό, η δερμάτινη κεντρική κονσόλα και το προστατευτικό γονάτων με τη χαρακτηριστική γκρι ραφή που είναι εμπνευσμένη από πολυτελή πατάκια, αναβαθμίζουν την εμπειρία των επιβατών.

Τα μοντέλα Mustang55 με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο περιλαμβάνουν μία μοναδική ανάγλυφη λαβή στον επιλογέα, ενώ τα 10τάχυτα αυτόματα φέρουν αλουμινένιο λεβιέ.

Τα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών έχουν επένδυση από Alcantara υψηλής ποιότητας.

Οι στάνταρ τεχνολογίες άνεσης περιλαμβάνουν θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, το προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3 της Ford και το προηγμένο ηχοσύστημα της B&O με 12 ηχεία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης