Μία πρωτοποριακή τεχνολογία που θα εκτιμήσουν όλοι οι οδηγοί και επιβάτες και κυρίως όσοι είναι ευαίσθητοι στην γρίπη και τις αλλεργίες, εξελίσσει η βρετανική μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους ιούς, τα βακτήρια και τα μικροσωματίδια να εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς, η Jaguar Land Rover σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο σύστημα προκειμένου να προστατεύσει τους επιβαίνοντες στα μοντέλα της γκάμας της.

Με τη βοήθεια επιστημόνων, ανέπτυξε μία λειτουργία που βασίζεται στην υπεριώδη ακτινοβολία UV-C και είναι ενσωματωμένη στον κλιματισμό του αυτοκινήτου. Μέσω κυμάτων φωτός μήκους 200-280 νανόμετρων αποστειρώνει πλήρως τον αέρα, εξουδετερώνοντας διάφορους ιούς και βακτήρια και μειώνοντας σε ποσοστό 30% την εξάπλωση τεσσάρων σημαντικών παθογόνων μικροοργανισμών (MRSA, VRE, C. difficile και Acinetobacter).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της εταιρείας να προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον στην καμπίνα των οχημάτων και να προστατεύσει τους επιβάτες από μεταδοτικές ασθένειες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η JLR εξοπλίζει ήδη τα Range Rover Sport και Jaguar I-PACE με σύστημα ιονισμού και καταπολέμησης των μικροοργανισμών (HVAC), καθαρίζοντας τον αέρα στο σαλόνι των οχημάτων. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης