Είναι κάτοικος του Πριγκιπάτου του Μονακό, επαγγελματίας οδηγός αγώνων και προφανώς πάμπλουτη. Λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα και ειδικά αυτά της Koenigsegg.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Carina Lima έγινε διάσημη στον χώρο των τεσσάρων τροχών όταν απέκτησε την πρώτη μονάδα της One:1, το πανίσχυρο hypercar της σουηδικής φίρμας. Πρόσφατα, η 40χρονη Πορτογαλέζα παρέλαβε μία Regera σε μπλε απόχρωση με «γυμνό» carbon.

Το συγκεκριμένο megacar έχει αριθμό πλαισίου #157 και είναι το τέταρτο κατά σειρά μοντέλο της μάρκας που έχει αγοράσει η κυρία. Στο γκαράζ της βρίσκεται μία Agera RS, ενώ μέχρι πρότινος κατείχε και μία Agera R. Η τελευταία δεν βρίσκεται πλέον στην εκπληκτική συλλογή της, καθώς αποφάσισε να την πουλήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lima είναι προσωπική φίλη του ιδρυτή της εταιρείας, Christian von Koenigsegg και εκλεκτό μέλος της μάρκας. Όσο για τα χρήματα που έχει δώσει προκειμένου να αποκτήσει τα υπέροχα αυτά αριστούργημα, ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι μας λέει, πως πολύ σύντομα θα πάρει το κλειδί και της εκθαμβωτικής Jesko απόδοσης 1.600 ίππων, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης