Λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video της νέας γενιάς του best seller μοντέλου της γκάμας της, όπου απεικονίζονται τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα.

Η καινούργια Octavia χαρακτηρίζεται από ένα μοντέρνο και εκφραστικό design, με αρμονικές γραμμές και δυναμική εμφάνιση. Το εμπρός τμήμα σχεδιάστηκε από την αρχή, η οροφή έχει έντονη κλίση, ενώ πίσω διακρίνονται τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα κρυστάλλου και το όνομα της μάρκας στο μέσο της πόρτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στην αύξηση των διαστάσεων, οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους εκπληκτικούς χώρους. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας από φώτα τεχνολογίας full LED Matrix, έως ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνη 10 ιντσών, head-up display και πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης (TSI), πετρελαίου (TDI) και φυσικού αερίου (CNG), καθώς και plug-in υβριδική έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικές πληροφορίες για την τέταρτη γενιά της Octavia θα δοθούν στις 11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του αυτοκινήτου.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης