Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Όπως γνωρίζετε το πρόβλημα με τους ημιαγωγούς παραμένει στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου. Κανένας δεν ξέρει πότε θα υλοποιηθούν οι παραγγελίες των νέων μοντέλων αλλά και όταν υλοποιηθούν σε τι βαθμό θα έχουν διαφοροποιηθεί οι τιμές. Γιατί σήμερα μπορεί ένα αυτοκίνητο να έχει τιμή 17.550 ευρώ αλλά όταν θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του μπορεί η τιμή να έχει φθάσει 19.000 ευρώ.Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν δίνουν ούτε ημερομηνίες παράδοσης αλλά ούτε και δεσμεύονται με συγκεκριμένες τελικές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνική αντιπροσωπεία που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Peugeot στην Ελλάδα αντιλαμβανόμενη την ανασφάλεια που έχει προκληθεί από την ευρύτερη αστάθεια της αγοράς- προλαμβάνει τις εξελίξεις και εξασφαλίζει σε όλους τους πελάτες της  και για όλα τα μοντέλα της «κλειδωμένη τιμή».

Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν  με την «εγγύηση τιμής» να κάνουν τις παραγγελίες τους, να κλειδώνουν την αξία του αυτοκινήτου με τα σημερινά δεδομένα  και να παραλαμβάνουν το αυτοκίνητο τους όταν έρθει χωρίς να ανησυχούν για τις ενδεχόμενες εργοστασιακές η άλλες μελλοντικές αυξήσεις. 

Η ελληνική εταιρία σέβεται την εμπορική της πορεία και ακολουθεί μία στρατηγική που χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, σεβασμό και συνέπεια προς τον καταναλωτή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «εγγύηση τιμής» προσφέρεται από το επίσημο δίκτυο διανομέων Peugeot σε όλη την Ελλάδα και αφορά σε όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας των δημοφιλών SUVs, αλλά και των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης