Εδώ και αρκετό καιρό ο όμιλος Θεοχαράκη είχε κάνει γνωστό, πως από τα τέλη του έτους θα σταματήσει την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα δύο μάρκες Renault και Dacia περνούσαν στα χέρια του Βασίλη Θεοχαράκη ενώ η Peugeot έμενε χωρίς επίσημο εισαγωγέα.

Τελικά ο εισαγωγέας ανακοινώθηκε αλλά όχι από τη νέα εισαγωγική εταιρεία αλλά από το ίδιο το Το αρχηγείο του Ομίλου Συγγελίδηεργοστάσιο! Με ξένη δημοσίευση της PSA η οποία έκανε καταχωρήσεις στον κυριακάτικο Τύπο γνωστοποιήθηκε ότι την αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων της μάρκας Peugeot θα έχει από τη νέα χρονιά ο όμιλος Συγγελίδη ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου επί δεκαετίες. Στον ίδιο όμιλο ανήκει και η εισαγωγική εταιρεία Citroen που και αυτή, με τη σειρά της, ανήκει στον ίδιο παγκόσμιο όμιλο PSA. Επίσης ο όμιλος Συγγελίδη διαθέτει κάτω από την ομπρέλα του τις μάρκες Jeep και Lancia ενώ δραστηριοποιείται και στη λιανική πώληση με άλλες μάρκες όπως Alfa Romeo, Fiat, Abarth κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα εντυπωσιακά καταστήματα του Όμίλου στη λεωφόρο Κηφισίας…

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον όμιλο Συγγελίδη για να διασταυρώσει την είδηση. Ωστόσο από την πλευρά του ομίλου, μας έγινε γνωστό, ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 
Η καταχώρηση της PSA στον Κυριακάτικο Τύπο

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης