O διάσημος σουηδικός οίκος βελτιώσεων, ο οποίος συνεργάζεται με την Volvo και προετοιμάζει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της, βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αυξήσουν την ισχύ των αυτοκινήτων του, γρήγορα, με ασφάλεια και πλήρεις εγγυήσεις.

Όσοι διαθέτουν μοντέλο της Volvo ή σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιο καινούριο, επιθυμώντας μεγαλύτερη ισχύ μπορούν να απευθυνθούν στην Volvo Car Hellas και να εφοδιάσουν το αυτοκίνητο τους με τα πακέτα αναβάθμισης κινητήρων της Polestar. Οι ίπποι και ροπή ποικίλουν από μοντέλο σε μοντέλο, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις το +32%, όπως για παράδειγμα στο πετρελαιοκίνητο XC60 των 163 ίππων που αναβαθμίζεται σε 215 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πακέτα αναβάθμισης είναι διαθέσιμα σε όλα τα τρέχοντα μοντέλα Volvo καθώς και σε παλαιότερα, όπως τα προηγούμενης γενιάς S60 και S80. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά έχει η αναβάθμιση του δίλιτρου κινητήρα των 203 ίππων (που συναντάμε στα τελευταίας γενιάς S60/V60, S80 και XC60), όπου η ιπποδύναμη αυξάνεται στους 240 ίππους (όση και η ιπποδύναμη της έκδοσης Τ5) καθώς και η αναβάθμιση του κινητήρα των 1.600 κ. εκ. όπου η ιπποδύναμη από τους 150 ίππους (έκδοση Τ3) αυξάνεται στους 180 ίππους (όση και η ιπποδύναμη της έκδοσης Τ4)!

Η αναβάθμιση του κινητήρα είναι γρήγορη και ασφαλής, αφού γίνεται μέσω ειδικού λογισμικού στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, χωρίς να απαιτείται επιπλέον ενέργεια ή μετατροπή. Παρά την αύξηση της ισχύς δεν επηρεάζεται η κατανάλωση καυσίμου ή οι εκπομπές ρύπων, ενώ παραμένει ως έχει και η εργοστασιακή εγγύηση.

Η χρέωση διαμορφώνεται στα 1.200 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της εργασίας εγκατάστασης και του ΦΠΑ, ωστόσο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012, προσφέρεται έκπτωση γνωριμίας 10%, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 1.080 ευρώ.Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Volvo Car Hellas   στο τηλέφωνο 800 100 7505.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης