Καμία διαδρομή δεν μπορεί να αντέξει τη δύναμή της, κανένα οχυρό δεν είναι ικανό να αποκρούσει τις επιθέσεις της και να προβάλλει αντίσταση στα πανίσχυρα όπλα της.

Η GT2 RS έχει χαρακτηριστεί ως η κορυφαία 911 της ιστορίας. Το «σκληροπυρηνικό» sportcar της Porsche, είναι ικανό να συντρίψει τους χρόνους σε οποιαδήποτε πίστα του κόσμου. Και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το θρυλικό circuit του Nurburgring Nordschleife, όπου σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο για αυτοκίνητα παραγωγής, η 911 GT2 RS έσπασε το ρεκόρ και στο Bend Motorsport Park της Αυστραλίας. Η πίστα έχει μήκος 7,700 μέτρων, περιλαμβάνει 35 στροφές και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μετά το Ring.

Πίσω από το τιμόνι του υπέροχου sportcar βρέθηκε ο Warren Luff. Ο Αυστραλός οδηγός αγώνων κινήθηκε στο όριο, ολοκληρώνοντας έναν γύρο σε 3 λεπτά, 24 δευτερόλεπτα και 079 δέκατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από μία αναβαθμισμένη εκδοχή του εξακύλινδρου 3,8 biturbo κινητήρα, με την απόδοση να φθάνει τους 700 ίππους και τα 750 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK επτά σχέσεων με αγωνιστικές ρυθμίσεις. Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε 8,3΄΄. Η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 340 χλμ./ώρα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης