Στην προσπάθεια να εντοπίσουν νέα ταλέντα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η ισπανική εταιρεία και η Σχολή Σχεδίου και Μηχανικής του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης, επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελευταία τριετία, 51 νεαροί σπουδαστές έχουν αναπτύξει 16 project για λογαριασμό της Seat, παρουσιάζοντας τις προτάσεις τους σχετικά με την αυτόνομη οδήγηση και την κινητικότητα του μέλλοντος, το SEAT CarSharing 2025 και το SEAT Future Vision 2030.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από κοινού με το κέντρο έρευνας και καινοτομίας CARNET, το οποίο μελετά την αστική κινητικότητα στην πόλη της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Seat, Alejandro Mesonero-Romanos, υπάρχουν νεαροί με μεγάλο ταλέντο και αυτό αποδεικνύεται από την ποιότητα των έργων που έχουν παρουσιάσει και την προσαρμοστικότητά τους στα νέα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι πιο ξεχωριστοί και ταλαντούχοι θα λάβουν υποτροφία για συμμετοχή στο πρόγραμμα της Seat, ώστε να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα, δηλαδή να αποτελέσουν μέλη της ομάδας design της μάρκας.

Οι προσκλήσεις θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο, με τους τυχερούς σπουδαστές να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε πραγματικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα και να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη των νέων project της φίρμας, δίπλα στους επαγγελματίες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης