Χαμηλό κόστος ανά χιλιόμετρο, μειωμένες εκπομπές ρύπων και υψηλή απόδοση. Η τεχνολογία συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) θεωρείται ιδανική σε σχέση με τα συμβατικά ορυκτά καύσιμα, προστατεύοντας τόσο το περιβάλλον όσο και την τσέπη του οδηγού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Seat διαθέτει μία από τις πλουσιότερες γκάμες εκδόσεων CNG, καλύπτοντας τις περισσότερες κατηγορίες οχημάτων. Από το μικρό Mii έως το Ibiza, το Arona και το Leon, προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές εκδόσεις φυσικού αερίου. Φυσικά, όλα τα αυτοκίνητα είναι εργοστασιακών προδιαγραφών και έχουν κατασκευαστεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Martorell.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις, ένα αυτοκίνητο που καίει φυσικό αέριο είναι πιο οικονομικό κατά 50% σε σχέση με ένα βενζίνης και κατά 30% με ένα diesel. Παράλληλα, εκπέμπει χαμηλότερες εκπομπές CO2 κατά 25%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα οχήματα έχουν βασικό καύσιμο το CNG και εναλλακτικό τη βενζίνη. Εφοδιάζονται με τρία ρεζερβουάρ φυσικού αερίου για αυξημένη αυτονομία, με το Mii Ecofuel να τροφοδοτείται από τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 λίτρου των 68 ίππων, τα Ibiza TGI και Arona TGI με τον 1.000άρη απόδοσης 90 ίππων και το Leon TGI με τον 1.5 λίτρου των 130 ίππων.

Η αυτονομία ξεκινά από τα 440 λίτρα στην περίπτωση του Mii και φθάνει τα 580 λτ. στο Leon.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης