Θέλετε να αγοράσετε ένα μοντέλο της σουηδικής φίρμας αλλά χωρίς να επισκεφθείτε κάποιον από τους επίσημους αντιπροσώπους; Κανένα πρόβλημα. Η Volvo Hellas έθεσε σε λειτουργία την εφαρμογή online Ordering, κάνοντας για μία ακόμη φορά τη διαφορά.

Από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει συγκεντρωμένες όλες τις τρέχουσες προσφορές για τα μοντέλα της Volvo και να κατοχυρώσει αυτή που τον ενδιαφέρει μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.volvocars.com/gr/services/design-and-buy/volvo-online-ordering.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο επίσημος διανομέας της επιλογής του θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί του και θα τον εξυπηρετήσει με άνεση και ασφάλεια.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα «Volvo Online Ordering» λανσάρεται σε μια συγκυρία όπου η προστασία που προσφέρουν οι online επαφές αναδεικνύεται σε προτεραιότητα. Με ένα «κλικ», ο πελάτης μπορεί να απολαύσει την κορυφαία εμπειρία Volvo, με έμφαση στην ασφαλή, προσωπική επαφή.

Παράλληλα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρονται σε συνεργασία με τη Eurobank, αλλά και να υλοποιήσει τα πρώτα στάδια της παραγγελίας του. Έτσι, κρατώντας τις αποστάσεις, μπορεί να «κρατήσει» ένα μοντέλο της μάρκας online.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Volvo Car Hellas, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για κορυφαία εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, θα εμπλουτίζει διαρκώς την πλατφόρμα με νέες δυνατότητες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης