Του Λουκά Παπαλάμπρου

Είσαι ένας από αυτούς που παρήγγειλε την ηλεκτροκίνητη εκδοχή του δημοφιλέστερου μικρομεσαίου hatchback; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε μπορείς να επισκεφθείς το εργοστάσιο της εταιρείας και να συμμετάσχεις στη διαδικασία κατασκευής του αυτοκινήτου σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Volkswagen προσφέρει μία πρωτοποριακή υπηρεσία, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να μεταβούν στο Transparent Factory της Δρέσδης και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, οι αγοραστές του e-Golf έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τις κλειστές πόρτες του εργοστασίου και να συνοδεύσουν το μελλοντικό όχημά τους κατά μήκος της γραμμής παραγωγής. Υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων μηχανικών, οι πελάτες θα συμμετέχουν ενεργά σε τέσσερις σταθμούς, όπως στην εγκατάσταση του πίνακα οργάνων, στην τοποθέτηση της εμπρός μάσκας, στην ενσωμάτωση του συστήματος κίνησης και στη σύνδεση κάποιων εξαρτημάτων.

Αυτό σημαίνει πως θα λαμβάνουν κανονικά μέρος σε όλη τη διαδικασία μαζί με τον τεχνικό, τοποθετώντας οι ίδιοι τα κομμάτια στο αυτοκίνητο.

Το πακέτο της «σπέσιαλ εμπειρίας», όπως το ονομάζει η VW, στοιχίζει 390 ευρώ και περιλαμβάνει τον εξοπλισμό ασφαλείας, δηλαδή κράνος, φόρμα, γάντια, μεταφορά από και προς τις εγκαταστάσεις, περιήγηση στη γραμμή παραγωγής και ένα κουπόνι αξίας 50 ευρώ για το εστιατόριο e-VITRUM που ανήκει στον όμιλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης