Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο 37χρονος και επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, υπέγραψε ως παραγωγός για την επερχόμενη ταινία του Brad Pitt η οποία θα εμβαθύνει στον κόσμο της Formula και θα μεταδοθεί από την Apple TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι του Τζόζεφ Κοσίνσκι, ο οποίος σκηνοθέτησε και την επιτυχημένη ταινία «Top Gun: Maverick». Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης σκέφτηκε το concept της ταινίας αφού γνώρισε τον Χάμιλτον μέσω του Τομ Κρουζ όσο έκανε το φετινό σίκουελ του «Top Gun».

Η πλοκή θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα του 58χρονου Πιτ, ενός έμπειρου οδηγού αγώνων που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν πολλά υποσχόμενο νέο πρωτάρη. Λίγο αφότου μίλησε με τον οδηγό της Mercedes, ο Kosinski συναντήθηκε με τον Pitt για να τον πείσει να υπογράψει ως επικεφαλή και ήδη από τον Δεκέμβριο του 2021, η Apple κέρδισε τα Netflix, Amazon και MGM για να αγοράσει τα δικαιώματα διανομής της ταινίας.

Μάλιστα Apple και παραγωγοί θα μοιράσουν τα έσοδα 50-50 ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως μετά την προβολή του «Formula 1 Drive to Survive» από το Netflix αλλά και την πληθώρα από celebrities στο φετινό Grand Prix του Miami, η δημοτικότητα της Formula 1 έχει εκτιναχθεί στην αγορά της Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το μεγαλύτερο όνομα του πρωταθλήματος ενώνεται με το μεγαλύτερο όνομα του Hollywood για μία ταινία υπερπαραγωγή που θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά στο πιο απαιτητικό μηχανοκίνητο πρωτάθλημα στον κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης