Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία στους δρόμους, τα πρατήρια και τις τιμές των καυσίμων, τους χώρους στάθμευσης και τα διόδια, άριστη συνδεσιμότητα και ακριβέστατη πλοήγηση.
Η Opel ενσωμάτωσε στο Insignia τα κορυφαία συστήματα ενημέρωσης και υπηρεσίες, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να είναι πάντοτε ενήμερος για οτιδήποτε αναζητά. Τα νέα Multimedia και Multimedia Navi Pro προσφέρονται σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου (Insignia Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer και GSi).
Οι πληροφορίες προβάλλονται μέσω της έγχρωμης οθόνης 8 ιντσών, του πίνακα οργάνων «Driver Information Cluster» και του head-up display. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών είναι οι συνδεδεμένες υπηρεσίες πλοήγησης για βέλτιστη αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος και προορισμών, η ενημέρωση Live Traffic στους δρόμους, οι τιμές καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, οι πληροφορίες στάθμευσης ανάλογα με τον προορισμό και φυσικά οι online ενημερώσεις 3D χαρτών.
Όλα ελέγχονται μέσω αφής ή με χειρονομίες ή με φωνητικές εντολές ή μέσω των χειριστηρίων στο τιμόνι. Επίσης, υπάρχει και η εξατομίκευση μέσω προφίλ χρήστη. Μέχρι πέντε οδηγοί μπορούν να ορίσουν το δικό τους προφίλ, που τους επιτρέπει να αποθηκεύουν πολυάριθμες ρυθμίσεις, από τον κλιματισμό, έως την αγαπημένη διαδρομή και την επιθυμητή ισοστάθμιση των ηχείων.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης