Την ανανεωμένη εκδοχή της ναυαρχίδας της γκάμας της, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές μέσα στο 2020, παρουσίασε η Opel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Insignia φέρει ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα που αναδεικνύει τα σπορ χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η νέα χρωμιωμένη μάσκα είναι φαρδύτερη και με προεξέχουσες γρίλιες. Το λογότυπο της μάρκας στο κέντρο της χρωμιωμένης μπάρας φαίνεται μεγαλύτερο. Η χρωμιωμένη μπάρα εκτείνεται δεξιά και αριστερά προς τα φώτα ημέρας LED, που τώρα βρίσκονται στο κάτω τμήμα και όχι στην κορυφή κάθε προβολέα.

Το μοντέλο δείχνει χαμηλότερο και φαρδύτερο, με το πίσω τμήμα να έχει πιο καθαρές γραμμές, φιλοξενώντας παραλληλόγραμμες αντί για στρογγυλές απολήξεις εξαγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα, η κομψότητα και το στυλ συνδυάζονται ιδανικά. Οι Γερμανοί τοποθέτησαν νέα διακοσμητικά, εμπλούτισαν τον εξοπλισμό με προηγμένο σύστημα πολυμέσων συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, σύστημα Connected Navigation με πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, online ενημερώσεις χαρτών και πρόβλεψη αναγκών πλοήγησης, καθώς και ψηφιακή κάμερα οπισθοπορείας.

Φυσικά, δεν λείπουν τα εργονομικά καθίσματα AGR, η ηλεκτρική πίσω πόρτα και οι τεχνολογίες:

Forward collision alert αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ανίχνευσης πεζού
Lane keep assist: σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας
Side blind spot alert: σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου
Adaptive cruise control με φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης
Traffic sign recognition: αναγνώριση οδικών σημάτων
Advanced park assist: προηγμένο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης
Ηead-up display που διατηρεί την προσοχή του οδηγού στον δρόμο

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη δεν αναμένουμε αλλαγές, με τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου να εφοδιάζουν το μοντέλο.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης