Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Παρ΄ ότι οι παραδόσεις του νέου off-road μοντέλου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021, η ζήτηση για το μοντέλο είναι τόσο μεγάλη, που όσοι το παραγγείλουν τώρα θα πρέπει να περιμένουν έως και 18 μήνες για να το παραλάβουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση First Edition ξεπούλησε σε ελάχιστες ώρες, με τη Ford Motor να αναγκάζεται σε διπλασιασμό της παραγωγής -από 3.500 σε 7.000 μονάδες- προκειμένου να ικανοποιήσει τους πελάτες.

Το ίδιο δημοφιλείς είναι και οι υπόλοιπες εκδόσεις του Bronco, με το αυτοκίνητο να μετατρέπεται σε success story πριν καν φθάσει στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της μάρκας σε αμερικανικό μέσο, όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει την παραγγελία είναι πολύ πιθανό να πάρουν το αυτοκίνητο μέσα στο 2022.

Αντίθετα, η αναμονή για το Bronco Sport είναι σημαντικά μικρότερη. Οι αντιπρόσωποι της Ford μπορούν να κλείσουν παραγγελίες μέσα στο καλοκαίρι και να παραδώσουν τα οχήματα με την έναρξη της εμπορικής πορείας.  

Οι τιμές Bronco ξεκινούν στις ΗΠΑ από 29.995 δολάρια για το 2door και από 34.695$ για το 4door. Η First Edition ξεκινά από 48.875$ για το δίθυρο αμάξωμα και από 51.370$ για το τετράθυρο.

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Για την Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα πλάνο λανσαρίσματος προς το παρόν.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης