Έπειτα από τρία χρόνια στην αγορά και 224.000 πωλήσεις, το μικρομεσαίο μοντέλο της ιταλικής φίρμας έρχεται με ανανεωμένο στιλ και επιπλέον τεχνολογικά στοιχεία, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία στη σημαντικότερη κατηγορία της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Giulietta, έχει δεχθεί μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, με την επιχρωμιωμένη μάσκα και τα νέα πλαίσια στους προβολείς ομίχλης, τα LED φώτα ημέρας και τα επίσης LED πίσω φωτιστικά σώματα να κάνουν τη διαφορά. Η παλέτα των χρωμάτων περιλαμβάνει τρεις νέες επιλογές (Moonlight Pearl, Anodize Blue και Bronze), ενώ για τους τροχούς η Alfa Romeo ετοίμασε επίσης τρεις ζάντες (17,18 και 19 ινστών).

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περισσότερες και περιλαμβάνουν, ανασχεδιασμένες επιφάνειες σε πόρτες, ταμπλό και κονσόλα, καινούργια καθίσματα και τιμόνι, επιπλέον χώρους αποθήκευσης, καλύτερη ηχομόνωση και μια νέα οθόνη αφής για το χειρισμό του συστήματος πολυμέσων Uconnect, σε μέγεθος 5 ή 6,5 ιντσών. Το σύστημα Uconnect επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις multimedia πηγές, έχει αναβαθμισμένη λειτουργία Bluetooth, διαχείριση κλήσης ή ανάγνωση SMS, καινοτόμο Audio Streaming system και web radio απευθείας από το smartphone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα των κινητήρων παραμένει ως έχει και εντάσσεται ένας καινούργιος δίλιτρος diesel, απόδοσης 150 ίππων, ο οποίος όμως δεν είναι άμεσα διαθέσιμος στην ελληνική αγορά. Οπότε, έχουμε τους τρεις βενζίνης 1.4ΤΒ των 105, 120 και 170 ίππων, καθώς και τον 1.6 JTDM-2 των 105 ίππων. Τους πρώτους μήνες του 2014 θα διατεθεί η έκδοση QV, με το νέο κινητήρα 1.75 TBi των 240 ίππων, και η Distinctive 2.0 JTDM-2 των 170 ίππων.

Στην ελληνική αγορά η τιμή της Giulietta MY 2014 ξεκινά από 19.500 ευρώ (τιμή τιμοκαταλόγου) και αφορά την έκδοση 1.4 ΤΒ 105hp Progression.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης