Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένα προνομιακό και ιδιαίτερα ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών, ανακοίνωσε για το Tipo Cross η Fiat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To πολυτάλαντο ιταλικό crossover με τα εξαιρετικά επίπεδα πρακτικότητας, το μεγάλο πορτμπαγκάζ και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, προσφέρεται με μια σύγχρονη γκάμα κινητήρων Τιμές από 17.200 ευρώ.βενζίνης και diesel, έχοντας την ιδανική σχέση αξίας/τιμής.

Μέσω του προγράμματος «Cross Choice» η ελληνική εισαγωγική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα αγοράς του αυτοκινήτου τοις μετρητοίς, μέσω χρηματοδοτικού με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (εξόφληση έως 48 μήνες και 35% προκαταβολή) ή ακόμα και χρηματοδότηση με 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση (επιτόκιο 6,95%).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Cross Choice» είναι διαθέσιμο έως και το τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι λύσεις χρηματοδότησης παρέχονται μέσω της FCA Bank. Με έκπτωση έως και 1.300 ευρώ, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας, το Fiat Tipo Cross, επιπλέον του κορυφαίου value-for-money, προσφέρει και τον πλέον ευέλικτο τρόπο απόκτησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Fiat Tipo Cross: Το πιο πρακτικό crossover

Ποιο μοντέλο της Fiat έχει αυτή την οθόνη;

Σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή η νέα έκδοση Fiat 500X Connect

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης