Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η νέα γενιά του premium hatchback μοντέλου της γερμανικής φίρμας αναμένεται στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων της Audi μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν το λανσάρισμα των καινούριων A3 Sportback και A3 Sedan, η εταιρεία ξεκίνησε την εκπαίδευση των στελεχών της για το αυτοκίνητο, αποκλειστικά με τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής συγκυρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα αφορά περισσότερους από 15.000 εκπρόσωπους πωλήσεων και after sales, καθώς και 20.000 τεχνικούς service σε όλο τον κόσμο. Στη διάθεσή τους έχουν ειδικά προετοιμασμένο υλικό και τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (virtual και augmented reality αντίστοιχα), οι οποίες καθιστούν τη φυσική παρουσία τους στα κεντρικά της Audi στο Ingolstadt μη αναγκαία.

Σε κανονικές συνθήκες, περίπου 400 μηχανικοί από 90 χώρες θα λάμβαναν αναλυτική προϊοντική και τεχνική εκπαίδευση για το μοντέλο. Στη συνέχεια θα εκπαίδευαν τους συναδέλφους τους στις περιοχές ευθύνης τους. Πλέον ακόμα και αυτό διεξάγεται εξ αποστάσεως με ψηφιακές μεθόδους.

Η κεντρική εμπειρία λανσαρίσματος (Central Launch Experience – CLX), όπως αποκαλείται, για τους 650 εκπαιδευτές για το νέο Α3, ξεκίνησε πριν από αρκετές εβδομάδες.

Μία ολόκληρη σειρά από διαδικτυακά εκπαιδευτικά μαθήματα και βίντεο για τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, τις παραλλαγές κινητήρα/κιβωτίου ταχυτήτων και τα συστήματα υποβοήθησης, έχουν παραχθεί στo τηλεοπτικό στούντιο της εταιρείας.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί ειδικές, τακτικές συνεδρίες μέσω βιντεοκλήσης, όπου παρέχονται διευκρινίσεις σε μεμονωμένες ερωτήσεις με κάθε λεπτομέρεια από ειδικούς από το Ingolstadt, ενώ το σύνολο του εκπαιδευτικού υλικού θα είναι επίσης διαθέσιμο στο cloud, στη βάση δεδομένων ψηφιακής γνώσης «Audi Knowledge Tank», για άμεση πρόσβαση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχος είναι οι 35.000 εκπρόσωποι και τεχνικοί να έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους πριν τα αυτοκίνητα φτάσουν στις εκθέσεις.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης