Μοναδικά προνόμια προσφέρει στους πελάτες της η βρετανική φίρμα, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή της περί πολυτελών υπηρεσιών που δεν συναντώνται σε καμία εταιρεία στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bentley πηγαίνει σε άλλα επίπεδα τον όρο premium, καθώς παρέχει στους πάμπλουτους ιδιοκτήτες των οχημάτων της τη δυνατότητα να παραγγείλουν το καύσιμο που επιθυμούν, με την παράδοση να γίνεται στον χώρο τους. Ουσιαστικά, πρόκειται για υπηρεσία delivery, μόνο που αυτή δεν αφορά σε πίτσες αλλά βενζίνη και πετρέλαιο!

Η υπηρεσία ονομάζεται Filld for Bentley και δοκιμάζεται ήδη σε πειραματικό στάδιο σε επιλεγμένες περιοχές των ΗΠΑ, όπως στο Σαν Φρανσίσκο. Ο πελάτης το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κατεβάσει τη σχετική εφαρμογή στο smartphone ή το tablet και στη συνέχεια να παραγγείλει τον τύπο καυσίμου και τα λίτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα, το καύσιμο μπορεί να παραδοθεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε απαιτήσει ο οδηγός, στον ταχύτερο δυνατόν χρόνο. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Bentley, Christophe Georges: «Δίνουμε στους πελάτες τη μεγαλύτερη πολυτέλεια, δηλαδή περισσότερο χρόνο. Μια Bentley δεν είναι ένα απλώς αυτοκίνητο. Είναι μια εμπειρία». 

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Bentley

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης