Το σκάφος των ονείρων, ένα υψηλών επιδόσεων yacht που διακρίνεται για εξαιρετική σχεδίαση και την τέλεια αεροδυναμική, δημιούργησε ο Palmer Johnson για λογαριασμό της Bugatti.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Niniette 66 και όπως αναφέρει η εταιρεία απευθύνεται σε αυτούς που έχουν στην κατοχή τους την υπέροχη Chiron και θέλουν ένα αντίστοιχο δημιούργημα για τις αποδράσεις τους στη θάλασσα.

Σχεδιάστηκε από τον φημισμένο κατασκευαστή σκαφών, Palmer Johnson, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Bugatti. Το project ξεκίνησε το 2015 και στόχος ήταν να δημιουργήσουν κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το σκαρί είναι βαμμένο στα χρώματα της Chiron και περιβάλλεται από τα πιο προηγμένα υλικά. Εκτός από τα συνηθισμένα, δηλαδή καναπέδες, τραπεζάκι, ψυγείο, σαμπανιέρες και ντουζέρια, διαθέτει ακόμη και τζακούζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά δεν λείπει η master καμπίνα και το ευρύχωρο σαλόνι κάτω από το κατάστρωμα. Οι επιφάνειες του Niniette 66 καλύπτονται από δέρμα υψηλής ποιότητας, ανθρακονήματα, αλουμίνιο, ξύλο και μάρμαρο!

Τροφοδοτείται από δύο μηχανές V8 MAN απόδοσης 1.200 ίππων, φέρει πτερύγια που βοηθούν στην σταθερότητα του σκάφους στις υψηλές ταχύτητες και έχει μήκος 66 ποδών. Η τιμή του δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά είναι βέβαιο πως περιλαμβάνει πολλά μηδενικά. Βέβαια, αν είστε κάτοχος μιας Bugatti Chiron ή την έχετε παραγγείλει, το κόστος αγοράς δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης