Το τρίτο κατά σειρά μέλος της σειράς «Les Légendes de Bugatti», παρουσίασε η Bugatti. Η νέα έκδοση αποτίει φόρο τιμής στον Meo Costantini, επαγγελματία οδηγό και προσωπικό φίλο του ιδρυτή της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Legend Meo Constantini είναι το τρίτο από τα έξι ειδικά μοντέλα που θα περιλαμβάνει η σειρά «Θρύλοι της Bugatti», μετά τη Veyron Jean-Pierre Wimille και τη Veyron Jean Bugatti. Αισθητικά, δανείζεται στοιχεία από την Type 35, με το αμάξωμα να είναι βαμμένο στο μπλε χρώμα της Γαλλίας, ενώ στο κατώτερο τμήμα της πτέρυγας υπάρχει η χάραξη της διαδρομής Targa Florio.

Η διαδρομή αυτή υπάρχει και σε ένα πάνελ από ανθρακονήματα ανάμεσα στα καθίσματα, στα οποία είναι κεντημένη η υπογραφή του Meo Costantini. Στις επενδύσεις θυρών είναι χαραγμένες εικόνες από αγώνες της εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον W16 8.0 λίτρων κινητήρα με τέσσερα turbo, απόδοσης 1.200 ίππων και 1.500 Nm ροπής. Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 2,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 408 χλμ./ώρα.

Η Bugatti Veyron Legend Meo Costantini θα παραχθεί σε μόλις τρεις μονάδες, με το κόστος να ανέρχεται σε 2.09 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τους φόρους.


Πραγματικό κομψοτέχνημα το αυτοκίνητο


Δείτε τη λεπτομέρεια στις επενδύσεις των θυρών


Η χαραγμένη με λέιζερ διαδρομή της Targa Florio πάνω στο carbon

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης